Ponadto
- prawo wykonywania zawodu (zaświadczenie z Izby Lekarsko-Weterynaryjnej)
- 3-miesięczny staż pracy w zakładach mięsnych
- aktualna książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych
- aktualne badania okulistyczne
- zaświadczenie o ukończonym kursie dot. badania mięsa metodą wytrawiania
- odpis wpisu do ewidencji działalności gospodarczej (z potwiedzeniem opłacania składek na ubezpieczenie społeczne - druki wpłat lub przelewów za ostatni miesiąc) lub kserokopia umowy o pracę (z ostatnim drukiem RMUA)
-kserokopia dowodu osobistego
-wypełnione oświadczenie zleceniobiorcy z podanym numerem konta
Informacje o dokumencie:
- Informację wprowawdził(a) do BIP: Admin Admin
- Data udostępnienia w BIP: 2024-03-08 08:39:33
- Informacja zaktualizowana przez: Admin Admin
- Data ostatniej aktualizacji: 2024-03-08 08:42:14
- Liczba odsłon: 347
- Historia dokumentu: